Get the Flash Player to see this rotator.


Bilder sommaren 2014 - klicka här!

Bilder sommaren 2013 - klicka här!

Bilder sommaren 2012 - klicka här!

Bilder sommaren 2011 - klicka här!

Bilder sommaren 2010 - klicka här!

Bilder sommaren 2009 - klicka här!

Resedagbok sommar 2009 - klicka här!

Thailandspaviljongen Renar i Härjedalen Slottsbacken Stockholm Icehotel Jukkasjärvi
Åreskutan Seleboåsen Sundsvall Döda Fallet Ragunda Brahehus Gränna
Vimmerby - Astrid Lindg. Vättaberget Liden Borgholm Öland Trollstigen Norge
Aurlandsfjorden Norge Sommarsnö i Norge Geilo Norge Hytte vid Galdhöpiggen N

Upp


Sommarcamping

Sommaren 2014 blev lite annorlunda eftersom vi hade sålt vår husvagn. Vi hyrde i stället husbil i två veckor samt att vi gjorde en weekend till Åre och bodde på hotell. Det kan du läsa mer om genom att klicka på rubriken till vänster.

Tidigare har vi avverkat fem somrar med våra vagnar. Det har blivit norrut, söderut och västerut. Arjeplog, Mo i Rana, Umeå, Vilhelmina, Östersund, Strömstad, Mora, Sunne, Falkenberg & Gränna är några av de orter vi besökt. Inte alltid så lätt att hitta platser att stanna när man har ett ekipage som mäter 14 meter men med lite tålamod så löser det sig oftast.

Trots tidigare husvagnsbrist har vi har dock varit ute på sommarsemestrar varje år sedan vi träffades men har då bott på hotell och i stugor. Sommaren 2001 åkte vi även på tältsemester i Norge men dåligt väder begränsade tältandet till en natt. Oslo, Öland, Gränna, Trollstigen, Åre, Stockholm, Vimmerby och Höga Kusten är några av våra favoritresmål. Från dessa hittar du bilder till vänster.

Under våra uppväxtår så har både jag och Mia också haft föräldrar som ägt stugor. Vi har därför varit en hel del i de svenska fjällen.

Jag är dessutom uppväxt med föräldrar som varje sommar åkte runt i Norrland och i Norge och då med en Combi-Camp bakom bilen. Det finns med andra ord en campingsjäl i mig.

 

 

Copyright
Mathias Sundin
2015