Hem Start - camping Vårt ekipage Vinter Sommar Storhogna  

Get the Flash Player to see this rotator.


Midsommar i Västerås Markistest på asfalt! Emil kör radiobil Ocean Race båtarna
Syrror i solen 24 grader i vattnet Vacker plats att campa! Vita tigrar i Junsele
Barnens bondgård Emil kör elbil Moa kan också! Kvällssol i Myckegensjö
Skoter på vattnet Kaniner i bur? Snäll björnmamma Moa åker karusell
Bad på Lits camping Vår högsta passering Fika vid Trappstegsforsen Uppställd på Kolgården
Vid forsen i Tärnaby Kvällsbad i Stor-Laisan Snö på norska fjäll Lunchpaus vid tännfallet

Upp


Sommaren 2009

Vår första sommar med husvagnen. De ursprungliga planerna justerades en del eftersom Mia fick ett jobb och började arbeta i maj. Någon längre sammanhängande semester blev det därför inte men väl lite olika trippar.

Första resan gick till Västerås för att fira midsommar. Stoppades av polisen på vägen ner för en flygande besiktning så det var väl tur att BE-kortet hade klarats av. Mycket sol och värme. En dag på Gröna Lund och en hel del umgänge med vänner hanns med på en vecka.

Tripp nummer två gick till Myckelgensjö som är en liten by ca 7 mil väster om Örnsköldsvik. Där har vår kompis Jonas en stuga på en alldeles underbar strandplätt. Bad, besök på Junsele djurpark och promenad längs trollstigen avverkade vi denna onsdag-fredag.

Den tredje resan gjordes utan mamma Mia eftersom hon jobbade. Tre barn och en pappa for till Lycksele och dess motorvecka. Vagnen ställdes hemma hos en bekant och så såg vi snöskotershow och veteranbilsrally. Lycksele djurpark hanns också med innan regnet började ösa ned.

På den fjärde resan följde svärmor med eftersom Emilie var hos sin mamma. En dryg vecka i norra Sverige (+ ett dygn i Norge). Någon fricamping blev det inte men många fina platser och i princip alla måltider lagades i vagnen. En resedagbok lyckades vi också göra och den hittar ni här.

Vagnen fungerar än så länge kanon och hela ekipaget har dragit mellan 0,9 och 1,1 liter diesel per mil vilket känns väl godkänt.

Copyright Mathias Sundin 2010 - Webmaster: mathias@grimvagen7.se